Vakantiepark De Doppenberg
Sfeervol recreëren
Vakantiepark De Doppenberg
Waterparadijs aan het Veluwemeer !
Vakantiepark De Doppenberg
Uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Nederland
Vakantiepark De Doppenberg
Heerlijk genieten op één van de vele stranden
Vakantiepark De Doppenberg
Heerlijk genieten van bos en heide
Vakantie op de mooiste plek van Nederland
Ontdek Harderwijk en Ermelo
Vakantiepark De Doppenberg
Uitstekend bereikbaar en centraal gelegen in Nederland, ligt het sfeervolle Vakantiepark De Doppenberg. Een Vakantiepark wat door de recreanten omschreven word als een park met veel rust, ruimte en privacy. Een recreatiewoning op dit park is een uitstekende uitvalbasis voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. De nabije omgeving heeft u veel te bieden. Op fietsafstand van het park vindt u uitgestrekte bossen en heidevelden, het Veluwemeer en de gezellige centra van Ermelo, Harderwijk en Zeewolde. Het park heeft ca. 174 kavels. Op het park worden diverse chalets, recreatiewoningen en boerderijtjes voor vakantieverhuur aangeboden.

Waterparadijs aan het Veluwemeer !

Op anderhalve kilometer van Vakantiepark de Doppenberg vindt u Strand Horst aan het Veluwemeer. Eén van de beste surflocaties van Nederland. Vanwege het ondiepe water is de plek ook geliefd bij (kite)surfers. Behalve surfen kunt u of uw (klein) kinderen op Strand Horst ook heerlijk zonnen en zwemmen op de uitgestrekte stranden. Ook kunt u uw boot aanleggen in de jachthaven Strand Horst.

Fietsparadijs bij het Bos !

Aan de achterkant grenst het park aan een uitloper van het veluwe massief waardoor u zo het park bos infietst of wandelt. Het parkbos is voorzien van een kinderboerderij en aangesloten aan het veluwemassief. U kunt vanaf het park door het grootste aaneengesloten bosmassief van nederland tot aan Arnhem fietsen.

Authentiek Hanzestadje !

Op fietsafstand van vakantiepark De Doppenberg ligt het authentieke hanzestadje Harderwijk, met zijn boulevard, vele restaurants, en niet te vergeten het Dolfinarium
001002006